Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya’da 12 yıl önceki cinayetle ilgili yeni gelişme

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde 12 yıl önce işlenen cinayetin katil zanlısının yakalanması için soruşturma sürerken, savcılık kararı ile olay yerinde canlandırma keşfi yapıldı.Doğanşehir ilçesine bağlı Polat Mahallesi’nde 2004...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2016 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2016 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya’da 12 yıl önceki cinayetle ilgili yeni gelişme
Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde 12 yıl önce işlenen cinayetin katil zanlısının yakalanması için soruşturma sürerken, savcılık kararı ile olay yerinde canlandırma keşfi yapıldı.
Doğanşehir ilçesine bağlı Polat Mahallesi’nde 2004 yılında işlenen cinayette Pamuklu Deresi’nde Celal Ersöz av tüfeği ile vurularak öldürülmüştü. Cinayetle ilgili soruşturma başlatan jandarma, zanlı ya da zanlıların yakalanması için geniş çaplı inceleme başlatmıştı.
Aradan geçen 12 yılda cinayetin faili yakalanamazken, Cumhuriyet Savcılığı tarafından olay yerinde yeniden olayın canlandırması yapıldı. Jandarma ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı olay yerinde ekipler yeni deliller elde etmek için çalıştı.
Çalışmaları yakından izleyen maktulün eşi Nursel Ersöz ise kocasının katilinin yakalanmasını istedi. Adalete güvendiğini ve zanlının yakalanacağını umduğunu ifade eden Ersöz, “Umuyorum en kısa zamanda katil yakalanacaktır. Eşimin kanı yerde kalmayacak. Biz Celal ile birbirimizi çok seviyorduk. Ben çocuklarımı onsuz büyüttüm" diye konuştu.
Uzman ekipler olay yerinde kapsamlı çalışma yaparken 12 yıl önce işlenen cinayetin katil zanlısının yakalanmasının an meselesi olduğu ve yapılan soruşturma ile cinayetin aydınlatılacağı öğrenildi.
Polat Belediyesi’nde çalışan Celal Ersöz, Pamuklu Deresi’nde kendisine ait tarladan eve dönerken öldürülmüştü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.