Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya Polisi 20 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi

Malatya genelinde operasyon yapan polis ekipleri, 20 bin 224 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Olayla ilgili 3 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya genelinde operasyon yapan polis ekipleri, 20 bin 224 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Olayla ilgili 3 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.
Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kaçakçılık suçlarını önlemeye yönelik olarak Malatya genelinde çalışma yapıldı. Konuyla ilgili Malatya Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, 3 ayrı kaçak sigara yakalaması yapıldığı, yakalanan şahıslardan 20 bin 224 paket gümrük kaçağı sigaranın ele geçirildiği ve 3 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapıldığı belirtildi.
Açıklamanın devamında, “Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde kaçakçılık olaylarına yönelik mücadelede halkımızın desteği her geçen gün daha da önem arz ediyor. Bu mücadele kapsamında yardımcı olmak isteyen herkesin 155 polis imdat hattı ile birlikte Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmakta olan 0422 322 31 12 numaralı telefonu ile irtibat kurmaları gerekiyor” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.