Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya Emniyetinden Kaçakçılık Operasyonu

Malatya genelinde çalışma yapan polis ekipleri, 11 bin 40 paket gümrük kaçağı sigara ve 123 kutu gümrük kaçağı makaron ele geçirdi. Olayla ilgili 7 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya genelinde çalışma yapan polis ekipleri, 11 bin 40 paket gümrük kaçağı sigara ve 123 kutu gümrük kaçağı makaron ele geçirdi. Olayla ilgili 7 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.
Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kaçakçılık suçlarına yönelik Malatya genelinde çalışma yapıldı. Konuyla ilgili Malatya Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, 6 ayrı kaçak sigara yakalaması yapıldığı, yakalanan şahıslardan 11 bin 40 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği ve 6 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapıldığı belirtildi.
Bir diğer aramada gümrük kaçağı makaron (Sarmalık sigarada kullanılan içi boş tüp) yakalaması yapıldığı ve yapılan yakalamada 123 kutu gümrük kaçağı makaronun ele geçirildiği, bir şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapıldığı kaydedildi.
Açıklamanın devamında, “Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak Malatya genelinde kaçakçılık olaylarına yönelik mücadelede halkımızın desteği her geçen gün daha da önem arz ediyor. Bu mücadele kapsamında yardımcı olmak isteyen herkesin 155 Polis İmdat hattı ile birlikte Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmakta olan 0422 322 31 12 numaralı telefonu ile irtibat kurmaları gerekiyor” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.