Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Makilik yangını park halindeki araçlara sıçradı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde makilik arazide çıkan yangın bir otelin yakınında park halinde bulunan araçlara sıçradı. 3 otomobil ve 1 motosiklet kullanılamaz hale gelirken, yangın otele sıçramadan söndürüldü.Edinilen bilgiye göre, Akyarlar...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2017 23:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2017 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Makilik yangını park halindeki araçlara sıçradı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde makilik arazide çıkan yangın bir otelin yakınında park halinde bulunan araçlara sıçradı. 3 otomobil ve 1 motosiklet kullanılamaz hale gelirken, yangın otele sıçramadan söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Akyarlar Mahallesi Karaincir mevkiinde bulunan makilik alanda yangın çıktı. Rüzgarında etkisiyle büyüyen yangın park halindeki araçlara sıçradı. 3 otomobil ve 1 motosiklet yandı. Otomobillerden 1’i tamamen kül olurken diğer 3 araç ise kısmi olarak yandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürdü.

Otele sıçramadan söndürüldü

Karaincir mevkisinde bulunan 5 yıldızlı otelin yanında çıkan yangına ilk olarak otel çalışanları müdahale etti. Alevlerin otelin bahçesine sıçramaması için uzun süre uğraş veren otel personelleri hortumlar ile yangına müdahale etti. İtfaiye ekipleri ilk olarak otel 50 metre kala yangını söndürdü. Otomobillerin ve motosikletin ise otel personelinin olduğu öğrenildi.

Araç sahipleri yangının olduğu anda otelde çalıştıklarını söyleyerek, “Biz o sırada otelde çalışıyorduk. Araçlarınız yanıyor dediler geldik ama kurtaramadık. 1 araç tamamen yandı. 3 araç ise kısmi olarak yandı ama büyük hasar oluştu” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.