Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mahalleyi Su Bastı!

Şanlıurfa’da internet kablolarının döşendiği sırada iş makinesi tarafından patlatıldığı iddia edilen ana su şebekesi hattından fışkıran su mahalleyi sular altında bıraktı.Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Bağlarbaşı Mahallesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mahalleyi Su Bastı!
Şanlıurfa’da internet kablolarının döşendiği sırada iş makinesi tarafından patlatıldığı iddia edilen ana su şebekesi hattından fışkıran su mahalleyi sular altında bıraktı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Bağlarbaşı Mahallesi’nde internet kablolarını döşeyen işçiler ana şebeke su hattını patlattı. İş makinesinin yeri kazdığı sırada patlayan boru nedeniyle bir çok evi su bastı. Yollardan akan su trafikte aksamalara neden olurken bazı vatandaşlar ise akan suyu arabalarını yıkayarak değerlendirdi. Yaklaşık 2 metre fışkıran suyu kesmek için görevliler yoğun çaba harcadı.
Evini su basan bir vatandaş, bilinçsiz çalışma neticesinde borunun patladığını iddia etti. Akan suyun büyük bir israf olduğunu belirten bir esnaf ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin sorunu çözme konusunda gayret göstermediğini iddia etti.
Patlayan boru yaklaşık bir saat sonra olay yerine giden yetkililer tarafından tamir edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.