Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mahalleli uyuşturucu satıcıları nedeniyle tedirgin

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi sınırları içerisinde yer alan Süleymaniye Mahallesi’nde uyuşturucu satışının yoğunlaştığını iddia eden mahalle muhtarı ve vatandaşlar, yetkililerden yardım istedi.Son dönemlerde mahallede uyuşturucu...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2016 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mahalleli uyuşturucu satıcıları nedeniyle tedirgin
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi sınırları içerisinde yer alan Süleymaniye Mahallesi’nde uyuşturucu satışının yoğunlaştığını iddia eden mahalle muhtarı ve vatandaşlar, yetkililerden yardım istedi.
Son dönemlerde mahallede uyuşturucu satışının yoğunlaştığını iddia eden Muhtar Salih Dağ, “Bizim mahallede sürekli uyuşturucu ticareti yapılmaktadır. Biz mahalle sakinleri olarak bundan çok şikayetçiyiz. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Aileler perişan bir halde bekliyor. Her geçen gün sayı daha da artıyor. Hemen her köşe başında bir satıcı duruyor. Çocuklar bu bataklığa girmiş, bir türlü kurtulamıyor” ifadelerini kullandı.
Uyuşturucu batağına düşen çocukların ailelerinin perişan olduklarını söyleyen Muhtar Salih Dağ, “Aileler çocuklarına sahip çıkmak istiyor ama yapamıyorlar. Çünkü çocuk bir kere alışmış. Eve götürüyorlar ama bir bakıyorlar ki çocuk evden kaçmış” ifadelerine yer verdi.
Uyuşturucu satıcılarının artık genç kızları da kullandığını iddia eden Muhtar Salih Dağ, “Erkeğinden tutun da kadın satıcısına kadar bile var. Son zamanlarda artık bayanlar da bu işin ticaretini yapmaya başladı. Bu, işin ne kadar ciddi bir noktaya geldiğini gösteriyor. Buradan yetkililere sesleniyoruz, buna derhal bir çare bulunsun, bir çözüm bulunsun. Gençlerimiz bir hiç uğruna mahvolmasın” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.