Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mahalle sakinleri silah sesleri ile uyandı

Aydın’da gece yarısı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bir kadının evi kurşunlandı. Gece yarısı peş peşe gelen silah sesleri üzerine yatağından fırlayan çevre sakinlerinin ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri saldırganları...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2017 04:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2017 04:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mahalle sakinleri silah sesleri ile uyandı

Aydın’da gece yarısı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bir kadının evi kurşunlandı. Gece yarısı peş peşe gelen silah sesleri üzerine yatağından fırlayan çevre sakinlerinin ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri saldırganları belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

Olay saat 02:30 sıralarında Efeler İlçe merkezi Ata Mahallesi 622 sokakta meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce 622 sokak içerisinde bulunan bir apartmanın 3. katını silahla tarayan kişi ya da kişiler evlerin camlarını kırdı. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye gelen polis ekipleri evi silahla taranan E.A. isimli kadının ifadense başvururken, ola yeri inceleme ekipleri de sokakta inceleme başlattı.

Olayda taranan evde maddi hasar meydana geldiği, evde oturan 37 yaşındaki E.A.’nın ise yara almadığı öğrenildi. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.