Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mahalle Sakinleri Kameraların Faaliyete Geçirilmesini İstiyor

Hırsızlık olaylarından rahatsızlık duyan Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Yaylagöne Mahallesi sakinleri, güvenlik kameralarının faaliyete geçirilmesini istedi.Hırsızlık olaylarına karşı güvenlik güçlerinin, zanlıları yakalamasında önemli...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mahalle Sakinleri Kameraların Faaliyete Geçirilmesini İstiyor
Hırsızlık olaylarından rahatsızlık duyan Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Yaylagöne Mahallesi sakinleri, güvenlik kameralarının faaliyete geçirilmesini istedi.
Hırsızlık olaylarına karşı güvenlik güçlerinin, zanlıları yakalamasında önemli katkı sağlayan güvenlik kameraları, halkın huzuru için de gerekli görülüyor. Son aylarda hırsızlık vakalarının arttığını dile getiren Yaylagöne Mahalle Muhtarı Akgül Öztürk, arızalı kameraların tamir edilmesi gerektiğini söyledi.
"Mahallemizin giriş çıkış ve önemli noktalarında kurulu kamera sistemi arızalı ve bu yüzden hırsızlar cesaret kazanıyor" diyen Öztürk, "Kaymakamlık, büyükşehir belediye ve ilçe belediyesine konuyla ilgili dilekçemizi sunduk, mahalle halkı olarak bir an önce kameraların faaliyete geçirilmesini istiyoruz. Sağ olsunlar jandarma ekiplerimiz sürekli devriye atıyor ama onlara da kolaylık sağlaması için kamera şart" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.