Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mahalle komşusunu Av tüfeğiyle vurup kaçtı

Mersin’in Mut ilçesine bağlı Alaçam Mahallesinde bir kişi, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı komşusunu av tüfeğiyle öldürerek kaçtı.Alınan bilgiye göre, olay Mut ilçesine bağlı Alaçam Mahallesi’nde meydana geldi. İftardan sonra...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2017 01:27
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2017 01:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mahalle komşusunu Av tüfeğiyle vurup kaçtı

Mersin’in Mut ilçesine bağlı Alaçam Mahallesinde bir kişi, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı komşusunu av tüfeğiyle öldürerek kaçtı.

Alınan bilgiye göre, olay Mut ilçesine bağlı Alaçam Mahallesi’nde meydana geldi. İftardan sonra İbrahim Telli’ye ait evde 4 kişi misafirlikte iken Musa Tiryaki (21) ile aynı mahalleden Helim Çelik (22) arasında henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

Tartışmadan sonra olay yerinden uzaklaşan Musa Tiryaki elinde av tüfeğiyle eve geri döndü. Elindeki tüfeğiyle evde oturmakta olan Helim Çelik’i boynundan vurduktan sonra olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri ve Jandarma vurulan Helim Çelik’in öldüğünü belirledi.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Helim Çelik’in cenazesi Adana Adli Tıp Merkezi’ne gönderildi. Olaydan sonra kaçan cinayet zanlısı Musa Tiryaki’nin yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Olayla ilgili İHA muhabirine bilgi veren Alaçam Mahalle Muhtarı Abdullah Örs, “iftardan sonra Mahalle sakinlerinden İbrahim Telli’nin evinde 4 arkadaş misafir olarak sohbet halinde iken, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı Musa Tiryaki evi terk etmiş. Aradan kısa bir zaman sonra elinde av tüfeğiyle eve geri dönen Musa Tiryaki, Helim Çelik isimli şahsı boynundan vurduktan sonra olay yerinden kaçmış” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.