Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mahalle Kavgasında 7 Yaralı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde Memiş Mahallesi’nde iki grup arasında çıkan kavgada biri ağır 7 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Memiş Mahallesi’nde gece saat 24.00 sıralarında arbede çıktı. Olayların büyümesi üzerine Burhaniye...

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mahalle Kavgasında 7 Yaralı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde Memiş Mahallesi’nde iki grup arasında çıkan kavgada biri ağır 7 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Memiş Mahallesi’nde gece saat 24.00 sıralarında arbede çıktı. Olayların büyümesi üzerine Burhaniye Emniyet Müdürlüğü bünyesinde büro personeli de dahil bütün ekipler olay yerine sevk edildi. Emniyet güçlerinin destek istemesi üzerine Burhaniye İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler ile birlikte Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Büro Amirliği ekipleri de olay yerine sevk edildi. Gece yarısı saat 03.00 sıralarına kadar zaman zaman gerginlik tırmanırken, daha sonra mahalle sakinleri, polis ve jandarma ekiplerinin kontrolünde evlerine gönderildi. Ekipler mahallede güvenlik tedbirlerini sürdürüyor.
Bıçaklanan ve durumu ağır olan bir kişi ile atılan taşlarla hafif şekilde yaralanan 6 kişinin Edremit ile Burhaniye’deki hastanelerde tedavileri sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.