Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maganda Kurşunuyla Vurulan 2 Yaşındaki Muhammet Öldü

Gaziantep’te 5 gün önce maganda kurşunu ile kafasından vurulan 2 yaşındaki Muhammet Emir Sezer yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybetti.Babası ile birlikte geçtiğimiz cumartesi günü parka giderken nereden geldiği belli olmayan bir tabanca...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te 5 gün önce maganda kurşunu ile kafasından vurulan 2 yaşındaki Muhammet Emir Sezer yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybetti.
Babası ile birlikte geçtiğimiz cumartesi günü parka giderken nereden geldiği belli olmayan bir tabanca mermisinin kafasına isabet etmesi sonucu Özel Deva Hastanesi kaldırılan Muhammet Emir Sezer (2), 5 gün boyunca yoğun bakımda kaldıktan sonra bugün hayat mücadelesini kaybetti.
KAFASINDAKİ MERMİ ÇEKİRDEĞİ ÇIKARILDI
Hayatını kaybeden minik Muhammet’in cenazesi otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu’a kaldırıldı. Burada yapılan otopsi sırasında minik Muhammet’in kafasındaki mermi çekirdeği çıkarıldı. Adli Tıp Kurumu önünde minik Muhammet’in cenazesini almak için bekleyen amcası Müslüm Sezer, Maganda kurşunu ile ölümlerin önüne geçilmesi için yetkililere seslendi. Amca Sezer, “Ben iş yerimde çalışırken birden telefon geldi ve yeğenimin vurulduğunu duydum. Hastaneye koştum , orada öğrendim ki yeğenim nereden geldiği belli olmayan bir maganda kurşunu ile vurulduğunu öğrendim. İnsanlar maça gidiyor, ya da maç izliyor gol sevincini bile havaya ateş ederek yaşıyor. İşte o sıkılan silahlar bu sonucu doğuruyor. Polis olayla ilgili araştırma yapıyor. Ben buradan başbakan ve cumhurbaşkanına sesleniyorum. Bu yaşananları görsünler ve bu çocuklar ölmesin artık’’ dedi.
Bugün akşam saatlerinde ailesine teslim edilen Muhammet Emir Sezer’in (2) cenazesi otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Minik Muhammet’in cenazesi yarın öğle namazına müteakip Gaziantep Asri Mezarlığında defnedileceği öğrenildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.