Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maganda kurşunu otomobilin içindeki genci yaraladı

Samsun’da otomobiliyle seyir halinde olan üniversite öğrencisi genç, maganda kurşunun otomobilin tavanını delip kafasına isabet etmesi sonucu yaralanarak ölümden döndü.Olay, Samsun’in İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Mecidiye Çarşısı’nda...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 20:40
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 20:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Maganda kurşunu otomobilin içindeki genci yaraladı
Samsun’da otomobiliyle seyir halinde olan üniversite öğrencisi genç, maganda kurşunun otomobilin tavanını delip kafasına isabet etmesi sonucu yaralanarak ölümden döndü.
Olay, Samsun’in İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Mecidiye Çarşısı’nda saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Gözlükçüler Derneği Başkanı Ali Mutlu’nun oğlu 21 yaşındaki Mehmet Alptekin Mutlu, otomobiliyle seyir ederken bir anda kafasında acı hissetti. Nereden ateşlendiği tespit edilemeyen tabancadan çıkan kurşun seyir halindeki otomobilin tavanını deldi ve şoför Mehmet Alptekin Mutlu’nun kafasına isabet edip hafif şekilde yaralayarak aracın içine düştü.
Neye uğradığını şaşıran ve kafasında acı hissedince yaptığı kontrolde vurulduğunu anlayan Mutlu, polise haber verdi. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Alptekin Mutlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
"Kafam sağlammış" diye espri yapan yaralı genç, bir anda kafasında acı hissettiğini ve daha sonra vurulduğunu anladığını söyledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, kurşuna ise el konuldu.
Oğlunun vurulması üzerine büyük üzüntü yaşayan Samsun Gözlükçüler Derneği Başkanı Ali Mutlu, "Oğlum bana vurulduğunu söyledi. Ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesinin olmadığını söyledi. Başına kurşun isabet etmiş. İnşallah önemli bir şey yoktur" diye konuştu.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.