Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maceracı Rus turistleri kayalıklarda gören telefona sarılıyor

Antalya’nın Kemer ilçesinde tatil yapan Rus turistler, patika yollardan ulaştıkları bakir koylarda asılsız ihbarlara sebep oluyor. Rus turistler, macera için zor ve zahmetli patika yolları kullanarak ulaştıkları koylarda eğlenirken, tekne turu...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2017 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2017 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Maceracı Rus turistleri kayalıklarda gören telefona sarılıyor

Antalya’nın Kemer ilçesinde tatil yapan Rus turistler, patika yollardan ulaştıkları bakir koylarda asılsız ihbarlara sebep oluyor. Rus turistler, macera için zor ve zahmetli patika yolları kullanarak ulaştıkları koylarda eğlenirken, tekne turu yapan tatilciler ise turistlerin mahsur kaldığını düşünerek durumu ihbar ediyor.

İlçede tatil yapan genç Rus turistler, ünlü Çalıştepe’deki yürüyüş yollarına büyük ilgi gösteriyor. Bu yollardan gruplar halinde geçen genç turistler Kiriş bölgesindeki bakir koylara inerek eğleniyor. Motorlu araçlarla ulaşılamayan, ancak tekne ile gidilen koylardaki turistleri gören tekne turu ve dalış turizmi müşterilerin, turistlerin mahsur kaldığını düşünerek ihbar etmesi sonucu polis ve sahil güvenlik alarma geçiyor. Kiriş’teki 5 yıldızlı bir otelin su sporlarına ait zodyak botlarıyla alınarak marinaya götürülen maceracı turistler, otellerine ulaştırılıyor.

Geçtiğimiz pazar gününden bu yana aynı koya inen ve mahsur kaldıkları düşünülerek şişme botla alınan Rus turist sayısının 19’a ulaştığı bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.