Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lunaparkta Faciadan Dönüldü

Eskişehir’de lunaparka eğlenmek için giden bir grup arkadaşın bindiği oyuncaktan düşen 1 kişi yaralandı. Demir korkulukların yere düştüğü olayda facianın eşiğinden dönüldü.Edinilen bilgiye göre, İsmet İnönü Caddesi üzerinde bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 21:43
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 21:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de lunaparka eğlenmek için giden bir grup arkadaşın bindiği oyuncaktan düşen 1 kişi yaralandı. Demir korkulukların yere düştüğü olayda facianın eşiğinden dönüldü.
Edinilen bilgiye göre, İsmet İnönü Caddesi üzerinde bulunan lunaparkta eğlenmek için ‘Crazy Dance’ adlı oyuncağa binen bir genç kız, emniyet kemerinin kopması sonucu oyuncaktan fırlayarak yaralandı. Oyuncağın etrafında çevrili korkulukların da yerinden söküldüğü olay sonrası eğlenmeye gelen vatandaşlar büyük panik yaşadı. Lunaparktaki olayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, oyuncaktan düşen genç kız ve korkulukların üstüne düştüğü iddia edilen 2 kişiye olay yerinde müdahale etti. Genç kız müdahalenin ardından Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Tedavisi süren genç kızın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olayı görüntülemek isteyen basın mensupları lunapark çalışanları tarafından engellendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.