Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lüks Villada Yakalanan Kaçakların İçinde Firari Çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde lüks villada yakalanan 18 Pakistan uyruklu kaçağın kaldığı evde 12 kaçak daha yakalandı. Kaçakların içerisinde 2 Suriyeli’nin cezaevi firarisi olduğu öğrenildi.Edinilen bilgiye göre, dün yapılan operasyon...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 20:55
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 20:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla’nın Bodrum ilçesinde lüks villada yakalanan 18 Pakistan uyruklu kaçağın kaldığı evde 12 kaçak daha yakalandı. Kaçakların içerisinde 2 Suriyeli’nin cezaevi firarisi olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, dün yapılan operasyon ile 18 Pakistan uyruklu kaçak yakalandı. Aynı eve yapılan 2’inci operasyonda ise 12 Suriye uyruklu mülteci yakalandı. Yakalanan mültecilerin içlerinde bulunan M.T., H.A isimli iki kişinin daha önceden bir çok suçtan yakalaması olduğu, M.T isimli kişinin ise cezaevi firarisi olduğu öğrenildi. H.A’nın ise farklı suçlardan yakalaması olduğu ve elindeki pasaportun sahte olduğu ortaya çıktı. Adliye’ye getirilen H.A.ve M.T’nin "Göçmen kaçakçılığı yapmak", "Resmi belgede sahtecilik" suçlamalarından mahkemeye çıkarıldı. Zanlıdan M.T. tutuklanırken, H.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.