Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lüks semtlerde uyuşturucu satan şebeke çökertildi

Kadıköy’de uyuşturucu dağıtımında kullanılan bir eve düzenlenen operasyonda 6 kişi ile bu şahıslara uyuşturucu temin eden İran uyruklu Reza S. gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda bir miktar kokain, satışa hazırlanmış esrar...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2016 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2016 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kadıköy’de uyuşturucu dağıtımında kullanılan bir eve düzenlenen operasyonda 6 kişi ile bu şahıslara uyuşturucu temin eden İran uyruklu Reza S. gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda bir miktar kokain, satışa hazırlanmış esrar ile uyuşturucu satımından elde edilen para ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Kadıköy Bağdat Caddesi’nde uygulama yapan Kadıköy Asayiş Büro Ekipleri, üzerinde uyuşturucu madde bulunan Süleyman B.’yi (19) gözaltına aldı. Çıkarıldığı adliyeden serbest kalan Süleyman B. polis tarafından takip edilmeye devam edildi. Polis, takip sırasında Süleyman B. ile irtibatlı olan Hasan A. ve Hüseyin A.’nın kullandığı lüks bir otomobil ile kaldıkları Rasimpaşa’daki bir evi belirledi. Daha sonra eve düzenlenen operasyonda Hüseyin G., Salih T. ve Emre B. gözaltına alındı. Zanlıların verdiği bilgilerden yola çıkan polis, uyuşturucu temininde bulunan İran uyruklu Reza S. (23) ismine ulaştı. Yapılan çalışmalar sonrasında Reza S. isimli şahıs Kadıköy İskelesi’nde yakalandı. Kadıköy’ün lüks semtlerine uyuşturucu servisi yapan 7 kişilik şebekenin uyuşturucu dağıtımında kullandıkları evde yapılan aramalarda kokain, esrar, bir miktar para, hassas terazi ve cep telefonları bulundu.
Kadıköy Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan zanlılar bugün sabah saatlerinde Anadolu Adliyesi’ne çıkarıldı. Zanlıların adliyedeki işlemleri sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.