Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lüks Otomobil Ağaca Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kocaeli’de Kandıra ilçesinde lüks bir otomobilin ağaca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.Kaza, Kocaeli’nin Kandıra ile İzmit ilçelerini birbirine bağlayan D-605 karayolu üzerinde meydana geldi....

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 18:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Lüks Otomobil Ağaca Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı
Kocaeli’de Kandıra ilçesinde lüks bir otomobilin ağaca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Kaza, Kocaeli’nin Kandıra ile İzmit ilçelerini birbirine bağlayan D-605 karayolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Kandıra’dan İzmit’e doğru seyir halinde olan 34 YN 5243 plakalı otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yol kenarındaki ağaca çarparak kaza yaptı.
Olayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine hemen polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine hızla gelen itfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan yaralı İrfan Y.’yi bulunduğu yerden çıkartarak 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim etti. 112 Acil Sağlık ekipleri, henüz ismi belirlenemeyen aracın sürücüsünün yaşamını yitirdiğini belirlerken, kazada yaralanan İrfan Y.’yi ambulans ile Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.