Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lüks aracı hem kurşunladılar hem de kundakladılar

Batman’da bir elektrik ustasının evinin önüne park ettiği lüks araç, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından kurşunlanarak, kundaklandı.Olay, Kuyubaşı TOKİ konutlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, elektrik ustası...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2016 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2016 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman’da bir elektrik ustasının evinin önüne park ettiği lüks araç, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından kurşunlanarak, kundaklandı.
Olay, Kuyubaşı TOKİ konutlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, elektrik ustası Adnan Keskin işten döndükten sonra aracını evinin önüne park etti. Keskin, sabaha karşı silah sesine uyanan komşularının haber vermesi üzerine dışarıya çıkarak, aracının yandığını fark etti. Yangın, çevredeki vatandaşlar ve olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Araç hurdaya dönerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Keskin, kimseyle bir husumetinin olmadığını belirterek, "Araca önce 6-7 el kurşun sıkılmış, ardından araç alev almış. Kim olduklarını ve niçin yaptıkları konusunda herhangi bir fikrimiz yok. Ama işin siyasi boyutu olabilir. Kimin bizi ne şekilde gördüğünü bilmiyoruz. Polis ekipleri gereken incelemeleri yapıyor" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.