Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

LPG Tankından 600 Bin TL’lik Eroin Çıktı

Antalya’da bir otomobilin LPG tankına gizlenmiş piyasa değeri 600 bin TL olan 13 kilo 65 gram eroin ele geçirildi. Uyuşturucunun tank içerisinden çıkarılışı kameralara yansıdı.Antalya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da bir otomobilin LPG tankına gizlenmiş piyasa değeri 600 bin TL olan 13 kilo 65 gram eroin ele geçirildi. Uyuşturucunun tank içerisinden çıkarılışı kameralara yansıdı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı narkotim ekipleri Aksu ilçesinde uyuşturucu operasyonuna imza attı. Edinilen bilgiye göre, Narkotim ekipleri uyuşturucu madde ticareti yaptığından şüphelendikleri M.N.T. (53) ve birlikte yaşadığı R.T.’yi (50) takibe aldı. 1 aylık fiziki takibin ardından çiftin Van’dan bir otomobille uyuşturucu maddeyi Antalya’ya getirmek üzere yola çıktığı bilgisi alındı. Aksu’da belirlenen aracı durduran ekipler, narkotik köpeği Lisa ile araç içerisinde arama yaptı. Köpeğin bagajda LPG deposu görünümü verilmiş tanka tepki vermesi üzerine tank incelendi.
Açılan tankın içinden paketler halinde 13 kilo 63 gram eroin maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu maddenin piyasa değerinin ise yaklaşık 600 bin TL olduğu bildirildi.
Öte yandan operasyonun ardından eroin paketlerinin tanktan çıkarılması kameralara yansıdı. Spiral yardımıyla kesilen tank içerisine özenle yerleştirilmiş 52 paket eroin maddesi olduğu görüldü.
Zanlılar ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.