Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lokantadan para çalan çocuklar kamerada

Konya’nın Ereğli ilçesinde bir lokantaya giren hırsızlık şüphelisi 2 çocuğun, kasadan 600 lira parayı alma anı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.Olay, Pirömer Mahallesinde bulunan bir lokantada meydana geldi. Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2017 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2017 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Lokantadan para çalan çocuklar kamerada

Konya’nın Ereğli ilçesinde bir lokantaya giren hırsızlık şüphelisi 2 çocuğun, kasadan 600 lira parayı alma anı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Olay, Pirömer Mahallesinde bulunan bir lokantada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, lokanta çalışanlarının arka tarafta bulunan mutfak bölümünde olduğu sırada içeriye giren 9-10 yaşlarındaki 2 çocuk, etrafı kolaçan ettikten sonra yöneldikleri kasadan beş saniye içerisinde 600 liraya alarak kayıplara karıştı. Yaşanan hırsızlık olayının ardından lokantaya gelen ekmekçiye para vermek için kasayı açan iş yeri sahibi İsmail Özgür, kasada para göremeyince güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Kamera kayıtları görüntüsünde iki çocuğun kasadan paraları alıp kaçtığını gören iş yeri sahibi, durumu polise bildirdi. Polisin yaptığı araştırma sonucunda hırsızlık olayına karışan çocuklardan biri yakalanarak çocuk şubesine teslim edildi. Polisin diğer şüpheli çocuğu da yakalamak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

İşyeri sahibi İsmail Özgür, yaptığı açıklamada, “İki çocuk sanki kendi kasaları gibi gelerek parayı alıp kaçtı. Alınan miktar 600 lira. Çocuklardan birini polis buldu. Çocukların başkası tarafından yönlendirildiğini düşünüyoruz. Aldığım bilgilere göre çalınan para ile çocuklara da oyuncak alıp dondurma yedirmişler. Ben de polisten çocukların anne ve babalarını getirmelerini istedim. Artık onlar ile konuşacağız” dedi.

Olayın ardından polis ekipleri, çocukların hırsızlığa zorlayan kimlerin olup olmadığını araştırıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.