Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Liseli Nazlı’yı kaçıran şahıs serbest bırakılmış

İzmir’in Bornova ilçesinde, liseli Nazlı Nur Tekeli ile Facebook’tan tanışıp gençlik fotoğrafı ile kandırdığı ileri sürülen B.Ç., Kütahya’da yakalanmasının ardından serbest bırakıldı. Genç kızın ailesi ise baskı ve tahdit...

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Bornova ilçesinde, liseli Nazlı Nur Tekeli ile Facebook’tan tanışıp gençlik fotoğrafı ile kandırdığı ileri sürülen B.Ç., Kütahya’da yakalanmasının ardından serbest bırakıldı. Genç kızın ailesi ise baskı ve tahdit yapıldığı suçlamasıyla kızlarını alıkoyan şahıs hakkında şikayetçi oldu.
Bornova’da bir meslek lisesinde 11. sınıfta okuyan 16 yaşındaki Nazlı Nur Tekeli, iddiaya göre, Facebook’ta tanıştığı 43 yaşındaki B.Ç. tarafından kaçırılmıştı. B.Ç., Facebook’ta 25 yıl önceki gençlik fotoğrafını koyarak liseli Nazlı’yı kandırdığı ileri sürüldü. 14 gündür kayıp olan Nazlı Nur, B.Ç.’nin Kütahya’da yaşayan annesinin evinin çatı katında bulundu. B.Ç. gözaltına alınırken Nazlı Nur Tekeli İzmir’deki ailesine teslim edildi. Liseli kızın bulunmasıyla aile büyük sevinç yaşadı.
"Kızımın psikolojisi bozuldu"
Baba Adem Tekeli ve anne Halime Tekeli, kızlarını da alarak Bayraklı Çocuk Şube Müdürlüğü’ne giderek Nazlı Nur Tekeli’yi kaçıran B.Ç. hakkında şikayetçi oldu. Şikayet sonrası konuşan anne Halime Tekeli, "Kızımıza kavuştuğumuz için çok mutluyuz. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. Kızımızın psikolojisi çok bozuk. Kızım kandırıldı. O kişiye çok söylenecek çok şey var ama ben söylemek istemiyorum. Adalet yerini bulsun" dedi.
Kaçıran şahıs serbest kalmış
Nazlı Nur Tekeli’nin eniştesi Süleyman Yeşilok (46) ise, "Bir hafta 10 gün, B.Ç.’nin annesinin evininin çatı katında kalmışlar. Orada da ekmek ve suyla beslenmişler. Şu anda öğrendik ki, şüpheli B.Ç. serbest kalmış. Kızımız, B.Ç.’nin baskısı ve korkusuyla Kütahya’daki ilk ifadesinde yanında anne ve babasının olmadığı bir dönümde ifade veriyor. B.Ç., Nazlı’ya yakalanmadan önce, kendisi hakkında şikayetçi olmaması konusunda ailesini öldürmekle tehdit ediyor. Kızımız da buna inanıyor ve korkuyor şikayetçi olmuyor. Çocuğumuz anne ve babasına kavuştuğunda kendini daha iyi hissetti ve güveni yerine geldi. Şimdi de buraya geldik, o şahıs hakkında şikayette bulunduk. Nazlı ilk ifadesini bozup şikayetçi oldu. Kızımız hala bu şahsın gelip annesine ve babasına zarar vereceğini sayıklıyor. Biz adaletin yerini bulacağına inanıyor ve bu adamın tutuklanmasını istiyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.