Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Liseli Nazlı’nın Facebook’tan tanıştığı adam tarafından kaçırıldığı" iddiası

İzmir’in Bornova ilçesinde yaşayan 16 yaşındaki Nazlı Nur’dan 9 gündür haber alınamıyor. Gözü yaşlı anne ve baba kızlarının sağ salim eve gelmesini beklerken, Nazlı Nur’un sosyal medyadan tanıştığı 45 yaşındaki adam tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Bornova ilçesinde yaşayan 16 yaşındaki Nazlı Nur’dan 9 gündür haber alınamıyor. Gözü yaşlı anne ve baba kızlarının sağ salim eve gelmesini beklerken, Nazlı Nur’un sosyal medyadan tanıştığı 45 yaşındaki adam tarafından kaçırıldığı ileri sürdü. Şüpheli şahsın Facebook’a gençlik fotoğrafını koyup Nazlı’yı kandırdığı, okul önünde buluştuklarında kızın B.Ç. ile gitmek istemediği ancak B.Ç.’nin kızı zorla araca bindirdiği iddia edildi.
25 Ekim Salı günü, Pınarbaşı semti Gürpınar Mahallesi 7018 Sokak’taki evlerinden sabah çıkan 16 yaşındaki 11 sınıf öğrencisi Nazlı Nur Tekeli, okuduğu Bornova Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ne gitti. Derslerine giren Tekeli, akşam eve dönmedi. Gece geç saatlere kadar evde çocuklarını bekleyen özel bir şirkette şoför olan baba Adem Tekelli (39) ile ev hanımı anne Halime Tekeli (33), kızları Nazlı Nur’a telefondan da ulaşamadı. Tekeli çifti, Pınarbaşı Polis Merkezi’ne giderek kızlarının kayıp olduğu ihbarında bulundu. Kızlarının eve gelmemesi ile büyük bir endişeye kapılan aile de kendi çevrelerinde Nazlı Nur’u aramaya başladı ancak bir sonuç alamadı.
"Facebook’ta tanışmışlar"
Kızının hayatından endişe eden baba Adem Tekel, ’’Polise şikayet ettikten sonra kızımın kayıp olduğunu daha sonra Nazlı Nur’un okul arkadaşından, okul çıkışında Nazlı Nur’un bir adam tarafından kaçırıldığını öğrendik. Daha sonra biz polise gidip kaçıran adam hakkında şikayetçi olduk. Arkadaşlarından öğrendiğimize göre Nazlı Nur, B.Ç.(45) denen şahısla Facebook’tan tanışmış. B.Ç. Facebook’taki hesabına 25 yıl önceki fotoğrafını koymuş. Nazlı Nur, okul önünde B.Ç. ile tanışınca fotoğraftaki olmadığını anlayınca B.Ç.’den kaçmak istediği ancak B.Ç.’nin Nazlı Nur’u kolundan çekip araca bindirip zorla götürüldüğünü öğrendik. Kaçıran adam 45 yaşında benim kızım 16 yaşında. Kızımı kaçıran adam benden bile büyük. Benim kızımı ne amaçla kaçırdı bu adam. B.Ç. aslen Kütahyalı. B.Ç. adlı şahısın Facebook’taki hesabına baktığımızda hangi ilde Kütahyalı küçük yaşta kız varsa eklemiş. Kütahya’da evlerini bulduk. 80 yaşlarında annesi, ablası, kardeşleri var. Onları bulduk ama B.Ç.’den onların da haberleri yok. İzmir’de çalıştığı işyerine gittik. Ama Nazlı’mı kaçırdığı günden beri işine de gitmemiş. Biz kızımızın sağ salim dönmesin istiyoruz. Kızım beni duyuyorsan gel. Biz sana neden böyle yaptın diye kızmayız. Senin gelmen bizim için önemli"’ diye söyledi.
’’Benim kızım sağ salim evine dönsün yeter. Ben şikayet derdinde değilim’’
Gözü yaşlı anne Halime Tekeli ise, ’’Kime inandı, nası oldu da gitti bilmiyorum. Meraktan öleceğim. Evlat hiçbir şeye benzemiyor. Bütün maddi sıkıntımızı unutturdu bu olay. O bizi tanıyor, biz ona kızmayız biliyor. Benden hiçbir şey saklamazdı. Birkaç ay içerisinde nasıl oldu bilmiyorum. Benim kızım sağ salim evine dönsün yeter. Ben şikayet derdinde değilim. Ben kızımın sadece iyi olduğunu bileyim yüzünü göreyim yeter. Benim çocuğumu bıraksın o adam. Olmuştur bir hatadır. Evladım, kiminle, nerede, ne yapıyor, aç mı, açıkta mı çıldıracağım. Nur’um birtanem, annesini göz bebeği; sen benim her şeyimsin. Aramızda gizli saklı hiçbir şey yok. Ne olur gel annem, ne olur. Ölüyorum ben meraktan’’ dedi.
Polis ekipleri ise 9 gündür kayıp olan Nazlı Nur Tekeli ve B.Ç.’yi bulmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.