Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Liseli kızların kavgasını arkadaşları böyle görüntüledi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde iki liseli kızın kavgasını arkadaşları cep telefonu ile görüntüledi. Birbirlerine saldıran iki öfkeli liseli kızı o sırada yanlarından geçen vatandaşlar ayırdı.Olay, Kdz. Ereğli ilçesi sahilinde bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2017 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2017 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Liseli kızların kavgasını arkadaşları böyle görüntüledi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde iki liseli kızın kavgasını arkadaşları cep telefonu ile görüntüledi. Birbirlerine saldıran iki öfkeli liseli kızı o sırada yanlarından geçen vatandaşlar ayırdı.

Olay, Kdz. Ereğli ilçesi sahilinde bulunan amfi tiyatroda meydana geldi. İddiaya göre Y.T. isimli lise öğrencisinden hoşlanan iki liseli genç kız B.A. (15) ve B.Y. (15) kavga etmek için amfi tiyatroda buluşma kararı aldı. Okul çıkışında amfi tiyatroya gelen iki liseli kısa süren tartışmanın ardından kavgaya tutuştu. Birbirlerinin saçlarını çekip yere yatırıp sürüklemeye çalışan liseli kızları diğer arkadaşları da hem cep telefonu ile kaydetti hem de eğlenerek izledi. Kavgayı fark eden vatandaşlar duruma müdahale ederek liseli kızları ayırdı. Liseli iki kız ve diğer arkadaşları kavganın ardından amfi tiyatrodan ayrıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.