Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Liseli kız öğrenciye “Cinsel İstismar” suçlamasıyla dava açılan sanığa 18 yıl hapis istemi

Zonguldak’ta 23 Mart 2016 tarihinde, yolda yürüyen lise öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 25 yaşındaki Ufuk K.’nin 18 yıl hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi.Zonguldak Adliyesi 1. Ağır Ceza...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ta 23 Mart 2016 tarihinde, yolda yürüyen lise öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 25 yaşındaki Ufuk K.’nin 18 yıl hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi.
Zonguldak Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanık Ufuk K.’nin yanı sıra mağdur F.S. ve taraf avukatları katıldı. Doğalgaz tesisatçılığı yapan Ufuk K., olay günü yaşananları anlattı. Ufuk K., “Olay günü içki ve uçucu madde aldım. İçtikten sonra çarşıya indim. Sonra geneleve gittim içkiliydim diye almadılar. Daha sonra karşıdan bir kızın geldiğini gördüm. Amacım taciz etmek değildi. Kötü niyetim yoktu. Irza geçmek niyetim yoktu yaptıklarımdan dolayı çok pişmanım. Sarıldım yere düştük. Kesinlikle tehdit etmedim. O panikle kalkarken yerde telefon gördüm benim telefonum zannettim. Onun için aldım. Yoksa almazdım” dedi.
Mağdur F.S. ise olay günü servisten inerek evine gittiği sırada yaşadığı olay nedeniyle şikayetçi olduğunu söyledi. “Cinsel istismar” ve “Yağma” suçlamalarıyla 18 yıl hapis cezası ile cezalandırılması istenen Ufuk K.’nin tutukluluk halinin devamına karar verilirken duruşma ileri bir tarihe ertelendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.