Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lisanslı Bisiklet Sporcusu Kazada Hayatını Kaybetti

Bisiklet Federasyonu’nun yarışlarına hazırlanmak için arkadaşlarıyla birlikte antrenman yapan lisanlı bisiklet sporcusu Cenk Sanşan, Pendik’te bir kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayın ardından sporcunun arkadaşları şoka...

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2016 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2016 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bisiklet Federasyonu’nun yarışlarına hazırlanmak için arkadaşlarıyla birlikte antrenman yapan lisanlı bisiklet sporcusu Cenk Sanşan, Pendik’te bir kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayın ardından sporcunun arkadaşları şoka girerken, Sanşan’ın cenazesi incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Kaza, Pendik-Kurtköy bağlantı yolunda saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Avrupa Yakası’ndan arkadaşlarıyla birlikte bisikletle yola çıkan lisanslı bisiklet sporcusu Cenk Sanşan (36), Kadıköy’den sahil yolunu kullanarak Pendik-Kurtköy bağlantı yoluyla Şile’ye giderken inşaat kamyonları için dubalarla ayrılmış yolu kullandı. Bu sırada arkadan gelen Kemal A.’nın kullandığı 41 B 2785 plakalı kamyon sporcuya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralı olarak yere düşen Cenk Sanşan’a önce arkadaşları müdahale etti. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Sanşan’ın hayatını kaybettiği anlaşıldı.
“ARKADAŞIMIZ DENGESİNİ KAYBETTİ”
Olayın şokunu yaşayan Sanşan’ın arkadaşı Tolga Zengin, “Arkadaşımız en arkada olduğu için ona çarptı. Kamyonun bir suçu olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşımız dengesini kaybetti” diye konuştu.
Olay yerinde polis ekipleri tarafından geniş bir inceleme yapıldı. Soruları yanıtsız bırakan kamyon sürücüsü Kemal A., polis tarafından gözaltına alındı. Cenk Sanşan’ın cenazesi ise Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.