Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lice’de toplam 761 bin kök hint keneviri imha edildi

TSK’dan yapılan açıklamada, Diyarbakır Lice’de devam eden terörle mücadele operasyonlarında, bir teröristin etkisiz hale getirildiği, bir teröristin de sağ olarak yakalandığı belirtildi. Ayrıca, operasyonda toplam 761 bin kök hint keneviri...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2016 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2016 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TSK’dan yapılan açıklamada, Diyarbakır Lice’de devam eden terörle mücadele operasyonlarında, bir teröristin etkisiz hale getirildiği, bir teröristin de sağ olarak yakalandığı belirtildi. Ayrıca, operasyonda toplam 761 bin kök hint keneviri imha edildi.
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır Lice’de devam eden terörle mücadele operasyonlarında, bir terörist etkisiz hale getirildi, bir terörist ise sağ olarak yakalandı. Operasyonun ardından gerçekleştirilen arama tarama faaliyetlerinde ise bir roketatar, 2 Kalaşnikof piyade tüfeği, 80 adet fişeği, bir M-16 piyade tüfeği, bir tabanca, 2 av tüfeği, 2 el bombası, 2 telsiz, çok miktarda muhtelif yaşam malzemesi ve 2 bin 550 kilogram esrar ele geçirildiği bildirildi. Ayrıca, operasyonda toplam 761 bin kök hint keneviri imha edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.