Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lice’de şehit sayısı 5’e yükseldi

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde, 4 askerin şehit olduğu saldırıda yaralanan bir asker daha şehit oldu. Helikopter destekli operasyonun sürdüğü bölgede, 1 terörist etkisiz hale getirildi.Lice ilçesi kırsalında bulunan Gömtepe mevkiinde, teröristler...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde, 4 askerin şehit olduğu saldırıda yaralanan bir asker daha şehit oldu. Helikopter destekli operasyonun sürdüğü bölgede, 1 terörist etkisiz hale getirildi.
Lice ilçesi kırsalında bulunan Gömtepe mevkiinde, teröristler tarafından operasyona çıkan askerlere uzun namlulu silah ve roketatarla saldırı düzenlenmesi sonucu, 4 asker şehit olmuş, 6 asker de yaralanmıştı. Yaralılar, helikopterlerle getirildikleri Diyarbakır Asker Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Yaralılardan, durumu ağır olan bir uzman çavuş daha şehit oldu. İlçedeki saldırıda şehit sayısı 5’e yükseldi.
Öte yandan, saldırının ardından bölgede başlatılan helikopter destekli operasyon sürüyor. Güvenlik güçlerinin teröristlerle yakın temas sağladığı operasyonda, 1 PKK’lı öldürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.