Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lice ve Hani’ye bağlı 13 köyde sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Diyarbakır’ın Lice ve Hani ilçelerine bağlı 13 köyde, terör örgütü PKK mensuplarına yönelik düzenlenecek operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi.Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, Lice ve Hani ilçeleri sınırları...

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2016 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2016 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Lice ve Hani ilçelerine bağlı 13 köyde, terör örgütü PKK mensuplarına yönelik düzenlenecek operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, Lice ve Hani ilçeleri sınırları içerisinde bulunan dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten ve aralarında üst düzey örgüt yöneticilerinin de bulunduğu değerlendirilen bölücü terör örgütü mensupları ve işbirlikçilerini etkisiz hale getirmek, sığınak, barınak ve depo alanları ile uçaksavar mevzilerini tahrip etmek amacıyla operasyon düzenleneceği belirtildi. Açıklamada, operasyon yapılacak bölgelerde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla, Lice’ye bağlı Birlik, Şenlik, Abalı, Ergin, Tuzlaköy, Çeper, Duruköy ve Daralan ile Hani’ye bağlı Topçular, Yukarı Turalı, Kalaba, Serenköy ve Uzunlar köylerinde 05.00’dan geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya sokağa çıkmanın yasaklandığı bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.