Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Laf Atma Kavgasında Vurulan Şahıs Hayatını Kaybetti

Kocaeli’de bir kıza laf atılması sonucu başlayan tartışmada silahla vurularak ağır yaralanan şahıs yaşamını yitirdi.Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde geçtiğimiz gün yaşanan olayda, Selçuk Güneş (31), aynı mahallede yaşadığı bir...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de bir kıza laf atılması sonucu başlayan tartışmada silahla vurularak ağır yaralanan şahıs yaşamını yitirdi.
Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde geçtiğimiz gün yaşanan olayda, Selçuk Güneş (31), aynı mahallede yaşadığı bir kıza laf atan K.C. ile kavga etmişti. Güneş’ten dayak yiyen K.C., olayı sindiremeyerek evine gitmiş ve kendisine ait silahla olay yerine geri dönerek genç adamı kurşun yağmuruna tutmuştu. Olayın ardından vücuduna 4 kurşun isabet eden Selçuk Güneş, önce Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış, daha sonra ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmişti. Güneş, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.
Olayın faili olan K.C. isimli şahıs ise polis ekipleri tarafından yakalandı. K.C., emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.