Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuyumcu Soygunu “B Panter Tatbikatı” Nefes Kesti

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir kuyumcuda silahlı soygun yapıldığı haberi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini ve gazetecileri harekete geçirdi. Şüphelilerin bulunduğu aracı bir süre takip eden polis, aracı Cezaevi Kavşağı yakınlarında...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 18:54
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 18:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir kuyumcuda silahlı soygun yapıldığı haberi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini ve gazetecileri harekete geçirdi. Şüphelilerin bulunduğu aracı bir süre takip eden polis, aracı Cezaevi Kavşağı yakınlarında durdurdu. Kuyumcu soygunu operasyonu ise tatbikat çıktı.
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, soygun tatbikatı yaptı. Gerçeğini aratmayan tatbikatta, kuyumcuda silahla gasp olayına karıştığı iddia edilen iki şüpheli, 59 DC 342 plakalı araçla Atatürk Caddesi’nden Altıyol kavşağı’na doğru kaçmaya çalıştı. Emniyet güçleri bir yandan kaçmaya çalışan şüphelilerin peşine düşerken, bir yandan da ilçenin giriş ve çıkış noktalarını kontrol altına alarak şüphelilerin ilçe dışına çıkmasını engelledi. Altıyol Kavşağı’ndan Öztrak Caddsi’ne giren şüpheliler, oradan da Cezaevi Kavşağı’na yöneldi. Yaklaşık 7 dakika süren kovalamacanın ardından şüphelilerin içinde bulunduğu araç, Narin Caddesi üzerinde Cezaevi Kavşağı’na gelmeden bir başka polis aracının önünü kesmesi ile durduruldu.
ŞÜPHELİLER YÜZ ÜSTÜ YERE YATIRILDI
Polis ekipleri, silahlarını doğrulttukları şüphelilere elleri havada bir şekilde araçtan inmelerini ve araca yaslanmalarını söyledi. Daha sonra şüpheliler yüz üstü yere yatırıldı ve üst araması yapıldı. Üst aramasının ardından kelepçelenen iki şüpheli iki ayrı polis aracına bindirilerek Polis Merkezi’ne götürüldü. Nefes kesen kovalamacanın ardından polis telsizinden geçen anons, tüm yaşananların İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen “Panter B” tatbikatı olduğunun anlaşılmasını sağladı. Nefes kesen bir kovalamacaya sahne olan Panter B tatbikatı sonunda Emniyet Müdürü Murat Ogan, duyarlılıklarından dolayı tüm ekipleri tebrik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.