Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kütahya’da yanmış otomobilde 2 ceset bulunması

Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde otomobilde cesetleri bulunan dayı ve yeğenini öldürdükten sonra araçta yaktıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi adliyeye gönderildi.İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince olayla ilgili gözaltına alınan...

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kütahya’da yanmış otomobilde 2 ceset bulunması

Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde otomobilde cesetleri bulunan dayı ve yeğenini öldürdükten sonra araçta yaktıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi adliyeye gönderildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince olayla ilgili gözaltına alınan Nurettin (55) ve oğlu Mehmet Ali Y. (20) ile Bilal Ç.’nin (38) sorgusu tamamlandı. Zanlılar, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu arada, Kamil Çolak’ı alacak verecek meselesi yüzünden öldürdükleri belirtilen zanlıların, Çolak’ın 17 yaşındaki yeğeni Serkan Sarı’yı geride tanık bırakmamak için katlettikleri ileri sürüldü. Cinayete kaza süsü vermek için cesetlerle birlikte aracı yaktıkları belirlenen zanlıların, çeşitli suçlardan sabıkalı oldukları tespit edildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Örenköy yakınlarında Seki mevkisindeki köy yolunda, bir otomobilin yandığını görenler güvenlik güçlerine ihbarda bulunmuş, ekipler olay yerine geldiklerinde, tamamen yanmış araçta 2 ceset bulmuştu. Yapılan incelemede otomobilde tanınmaz halde bulunan cesetlerin Kamil Çolak (37) ve yeğeni Serkan Sarı’ya (17) ait olduğu belirlenmişti.

Olay yeri inceleme ekiplerinin otomobilde bulduğu mermi deliğinden yola çıkarak, soruşturmayı derinleştiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, dayı ve yeğeninin öldürüldükten sonra otomobile benzin dökülerek yakıldığını belirlemişti. Ekipler, olay yerinin yakınındaki Aslıhanlar köyünde yaşayan Nurettin ve oğlu Mehmet Ali Y. ile Bilal Ç.’yi cinayet şüphelisi olarak gözaltına almıştı. (EFE)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.