Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuşadası’nda Otel Çalışanları Kaza Yaptı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Kuşadası’nda bir otelde çalışan 5 kişi sabah saatlerinde trafik kazası geçirdi. Kazada bir otel personeli hayatını kaybetti, 1’i ağır 4 personel yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Kuşadası’nda bir otelde çalışan 5 kişi, kendisi de...

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kuşadası’nda Otel Çalışanları Kaza Yaptı: 1 Ölü, 4 Yaralı
Kuşadası’nda bir otelde çalışan 5 kişi sabah saatlerinde trafik kazası geçirdi. Kazada bir otel personeli hayatını kaybetti, 1’i ağır 4 personel yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Kuşadası’nda bir otelde çalışan 5 kişi, kendisi de otel personeli olan Ziya Cengiz yönetimindeki 45 FZ 499 plakalı otomobille İzmir’in Selçuk ilçesine gezmeye gitti. Sabah 05.30 sıralarında Selçuk’tan tekrar Kuşadası’na dönen Ziya Cengiz, Erdem Çelikten, İlyas Can, Yusuf Tümen ve İbrahim Merdiven isimli 5 otel çalışanının içinde bulunduğu otomobil, Bayraklıdede Mahallesi’nde polis noktasının bulunduğu Tarihi Su kemeri mevkiine 100 metre kala aşırı hız nedeniyle yoldan çıktı.
Kanala düşen araç aynı hızla yol kenarındaki beton elektrik direğe çarparak durabildi. Parçalanan araçtaki 5 otel çalışanından 24 yaşındaki Erdem Çelikten hayatını kaybederken, 1’i ağır 4 kişi de yaralandı. Feci kaza sonunda yaralılar önce ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.