Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 3 komiser ve 4 polis açığa alındı

Darbe girişiminin ardından İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan 7899 emniyet personeli arasında Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 3 komiser ve 4 polis memurunun da bulunduğu açıklandı.Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Darbe girişiminin ardından İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan 7899 emniyet personeli arasında Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 3 komiser ve 4 polis memurunun da bulunduğu açıklandı.
Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz akşamı yapılan darbe girişimin ardından İçişleri Bakanlığı tarafından dün akşamdan itibaren görevden alınan emniyet personeli arasında Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’nde görevli komiserler ve polisler de bulunuyor. Emniyet Müdürlüğü’ne çağrılarak silahlarına ve kimliklerine el konulan 3 komiser ve 4 polis görevlerinden uzaklaştırıldı.
1 savcı ve 3 hakim de görevden alınmıştı
Bilindiği gibi, darbe girişimin ardından ilk olarak HSYK tarafından açığa almalar gerçekleşmiş ve Kuşadası’nda görev yapan 1 savcı ve 3 hakim açığa alınmıştı.HSYK’nın haklarında açığa alma kararı verdiği Kuşadası Cumhuriyet Savcısı Çetin Küçet, Kuşadası 1. Asliye Ceza Hakimi Ahmet Karaköse, Kuşadası 2. Asliye Hukuk Hakimi Dilek Karaköse ve Kuşadası 3. Asliye Ceza Hakimi Hasibe Başaran görevden uzaklaştırılmış ve haklarında işlem başlatılmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.