Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurs öğrencilerinin temizlik malzemesinden zehirlendiği iddiası

Adıyaman’ın Kahta ilçe Müftülüğüne bağlı Merkez Yatılı Erkek Kur-an Kursunda hafızlık eğitimi alan 4 öğrencinin temizlik malzemesinden zehirlendiği iddia edildi.Öğrencilerin, kimyasal temizlik maddelerinden etkilendiği için mide bulantısı...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2016 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2016 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman’ın Kahta ilçe Müftülüğüne bağlı Merkez Yatılı Erkek Kur-an Kursunda hafızlık eğitimi alan 4 öğrencinin temizlik malzemesinden zehirlendiği iddia edildi.
Öğrencilerin, kimyasal temizlik maddelerinden etkilendiği için mide bulantısı ve kusma şikayetleri başladı. Bunun üzerine hafız öğrenciler Kahta Devlet Hastanesine götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan hafız öğrenciler, tedavilerinin tamamlanmasının ardından hastaneden ayrıldı.
Adıyaman Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, konuyla ilgili bilgi sahibi olduğunu belirterek, “Bana verilen bilgiye göre, kursta temizlik görevlisi temizlik yaparken, çocuklarda o esnada orada bulunuyorlarmış.Temizlik esnasında kullanılan tuz ruhundan temizlikçi ve çocuklar etkilenmiş. Hastaneye götürülen temizlikçi ve çocuklar hastanede tedavi olduktan sonra ayrılmışlar. Sağlık durumları gayet iyi” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.