Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kula’da 980 Gram Esrar Ele Geçirildi

Manisa’nın Kula ilçesinde yol kontrolünde jandarma tarafından durdurulan bir araçta 980 gram esrar ele geçirilirken, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Kula İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Gökçeören Jandarma...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2015 19:49
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2015 19:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’nın Kula ilçesinde yol kontrolünde jandarma tarafından durdurulan bir araçta 980 gram esrar ele geçirilirken, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Kula İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Gökçeören Jandarma Karakolu ekipleri, yol kontrolü sırasında Kula’dan İzmir’e giden 35 DB 6781 plakalı aracı Kula ilçesine bağlı Kenger Mahallesi yakınlarında durdurdu. Araçtan bir poşet atıldığını fark eden ekiplerin yaptığı arama sonucunda 980 gram esrar maddesi bulundu. Araçta bulunan F.U. ve A.G. gözaltına alındı. Zanlıların esrar maddesini satın aldıklarını iddia ettikleri G.U, A.U ve F.U. da gözaltına alındı.
Kula İlçe Jandarma Komutanlığı’nca yakalanan şahıslar yapılan sorgularının ardından Kula Adliyesi’ne sevk edildi. Kula Adliyesi’ne çıkarılan şahıslardan F.U., A.G ve G.U. serbest bırakılırken F.U (25) ve A.U. (45) tutuklanarak Kula Cezaevi’ne gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.