Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küçükçekmece’de Açlık Grevı Yapan Gruba Operasyon

Küçükçekmece’de açlık grevi yapan kendilerini Halk Cephesi üyeleri olarak tanıtan gruba polis operasyon düzenledi. Operasyonda bir kişi gözaltına alındı polis merkezine götürüldü.Mehmet Akif Mahallesi, Şehit Alpay Rıdvan Özden Caddesi...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2015 06:20
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2015 06:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Küçükçekmece’de açlık grevi yapan kendilerini Halk Cephesi üyeleri olarak tanıtan gruba polis operasyon düzenledi. Operasyonda bir kişi gözaltına alındı polis merkezine götürüldü.
Mehmet Akif Mahallesi, Şehit Alpay Rıdvan Özden Caddesi üzerinde bulunan Şehit Alpay Rıdvan Özden parkı önünden açlık grevi yapan Halk Cephesi üyelerine sabah saatlerinde operasyon düzenledi. “Adalet İçin 10 Temmuz’a Kadar Açlık Grevindeyiz” pankartı açan grup polisin geldiğini fark edince alandan uzaklaştı. Piri Reis Sokağına kaçan grup üyeleri çöp konteynerleriyle polise barikat kurdu.
Akrep diye tabir edilen zırhlı araçla sokağa giren polis ekipleri bir şahsı gözaltına aldı. Açlık grevi yapılan yerdeki pankartları söken polis ekipleri eşyalara da el koydu. Polis ekipleri ara sokaklarda operasyona devam ederken çevik kuvvet ekipleri de güvenlik tedbiri aldı. Mahallede oturan vatandaşlar ise operasyonu evlerinin camlarından izleyerek cep telefonlarıyla görüntü aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.