Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küçük Yaştaki Kıza Şantaj Ve Tehdit İddiası

Antalya’nın Serik ilçesinde 16 yaşındaki kıza tehdit ve şantajla tecavüz ettikleri öne sürülen 11 kişiden 9’u gözaltına alındı. Firar eden 2 kişi ise aranıyor.Edinilen bilgilere göre olay, Antalya’nın Serik ilçesinde 29 Mayıs 2016...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Serik ilçesinde 16 yaşındaki kıza tehdit ve şantajla tecavüz ettikleri öne sürülen 11 kişiden 9’u gözaltına alındı. Firar eden 2 kişi ise aranıyor.
Edinilen bilgilere göre olay, Antalya’nın Serik ilçesinde 29 Mayıs 2016 tarihinde meydana geldi. İddiaya göre 16 yaşındaki kızları C.G.’nin eve gelmemesi üzerine emniyete kayıp ihbarında bulundu. 2 gün sonra C.G., kendiliğinden emniyete gelerek kaybolduğunu söyledi. C.G.’nin beyanında, 2016 yılı ocak ayında, abisinin arkadaşı olan N.U.’nun (22) kendisine Manavgat İlçesi İlarma Mevkii’ndeki ormanlık alanında araç içerisinde zorla tecavüz ettiğini iddia etti. Bir süre sonra N.U’nun kardeşi R.U.’nun da (24) daha önce “Ailene söylerim” tehdidiyle zorla tecavüz ettiği iddia edildi. Polis ekipleri sosyal medyadaki arkadaşlık ilişkilerini de inceleyip detayları araştırdı. Bu iki tecavüz olayının ardından sırasıyla E.U.(19), E.Ö.(Firar), K.N.K(19), M.T.(22), S.K. (16), H.K. (18), İ.B.(20) adlı şahıslar tarafından “Ailene söylerim herkese yayarım” şeklinde tehdit ve şantajla zorla ilişkiye girdikleri öne sürüldü. C.G., İ.A. isimli şahısla da kendi rızası ile ilişkiye girdiğini beyanını değerlendiren polis, yaptığı operasyonla şahısları gözaltına aldı. Şüpheliler emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Olaya karışan 11 kişiden 2 kişinin yakalanma çalışmaları devam ediyor. 9 kişi adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.