Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küçük Trafolar Da Sıcağa Dayanamadı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, aşırı yüklenmeye dayanamayan ve yanmaya başlayan küçük trafolara itfaiye ekipleri müdahale etti.45 dereceyi bulan sıcaklıklarda bunalan vatandaşlar ev ve iş yerlerinden çıkmazken, klimalarla serinlemeye çalışıyor....

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Manavgat ilçesinde, aşırı yüklenmeye dayanamayan ve yanmaya başlayan küçük trafolara itfaiye ekipleri müdahale etti.
45 dereceyi bulan sıcaklıklarda bunalan vatandaşlar ev ve iş yerlerinden çıkmazken, klimalarla serinlemeye çalışıyor. Çalışan klimalar ve aşırı sıcaklar küçük trafoları olumsuz etkiliyor. Aşağı Hisar Mahallesi, 4606 Sokak Ziraat Bankası arakasındaki bir küçük trafo aşırı yüklenme ve sıcaklar nedeniyle yanmaya başladı. Trafodan etrafa yayılan koku ve dumanı fark eden vatandaşlar olayı itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangın söndürme tüpüyle müdahale ederek trafoyu kısa sürede söndürdü. Sıcak havayla birlikte Manavgat merkez ve turizm bölgelerinde birçok trafonun aynı şekilde yandığı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.