Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küçük Menderes Nehrine Düşen Kadın Boğuldu

Küçük Menderes nehri kıyısında yürüyen tansiyon hastası Z.K., dengesini kaybederek nehre düştü. Z.K., yüzme bilmediği için boğularak hayatını kaybetti.Aydın’ın Söke ilçesine bağlı Sazlıköy’den bir süre önce İzmir’in Selçuk...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Küçük Menderes nehri kıyısında yürüyen tansiyon hastası Z.K., dengesini kaybederek nehre düştü. Z.K., yüzme bilmediği için boğularak hayatını kaybetti.
Aydın’ın Söke ilçesine bağlı Sazlıköy’den bir süre önce İzmir’in Selçuk ilçesinin Zeytinköy mahallesine taşınan tansiyon hastası Z.K., çöp atmak için dışarı çıktı. Sonra Küçük Menderes nehri kıyısında yürüyen Z.K.’nın, başının dönerek dengesini kaybettiği ve nehre düştüğü tahmin ediliyor. Mahalle sakinleri tarafından fark edilen olay üzerine jandarma ve sağlık ekiplerine haber verildi. Jandarma tarafından nehir kıyısına çıkarılan ve sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen talihsiz kadının öldüğü tespit edildi.
Öte yandan olayı haber alan Z.K.’nın yakınları sinir krizi geçirdi. Selçuk Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Z.K.’nın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Merkezine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.