Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küçük kız, boyunu aşan cam tezgahtan çanta çaldı

Diyarbakır’da bir telefoncuya giren küçük bir kız, herkesin gözleri önünde cam tezgah üzerinde bulunan müşteriye ait çantayı alarak olay yerinden uzaklaştı.Akıllara durgunluk veren olay, Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Ekinciler Caddesi...

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2016 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2016 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da bir telefoncuya giren küçük bir kız, herkesin gözleri önünde cam tezgah üzerinde bulunan müşteriye ait çantayı alarak olay yerinden uzaklaştı.
Akıllara durgunluk veren olay, Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Ekinciler Caddesi üzerinde bulunan bir telefoncuda meydana geldi. Dün öğleden sonra yaşanan olayda küçük bir kız çocuğu, ikinci el telefon satan dükkana girdi. Bu sırada dükkanda bulunan iki müşteri, bir telefonu incelerken, küçük kız da cam tezgahın üzerinde bulunan çantaya yöneldi. Rahat tavırları ile dikkat çeken küçük kız, girdiği dükkanda kimseye aldırış etmeden boyunu aşan tezgahtaki çantayı aldı. Etrafı kolaçan ederek çantayı alan küçük kız, daha sonra müşterilerin dikkatinin dağılmasını fırsat bilerek dükkandan çıktı. Küçük kız dükkandan çıkarken güvenlik kamerasına bakmayı da ihmal etmedi.
Olayın ardından çantasının bıraktığı yerde olmadığını fark eden kadın, durumu polise bildirdi. Polis, küçük hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.