Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kredi Vaadiyle Dolandırıcılık İddiası

Eskişehir’de bir internet sitesinden aldığı numarayla iletişime geçerek kredi çekmek isteyen vatandaş, cebindeki 400 liradan da oldu.Edinilen bilgiye göre, kredi notu düşük olduğu için bankalardan kredi çekemeyen B.Y. (37), bir internet sitesinden...

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de bir internet sitesinden aldığı numarayla iletişime geçerek kredi çekmek isteyen vatandaş, cebindeki 400 liradan da oldu.
Edinilen bilgiye göre, kredi notu düşük olduğu için bankalardan kredi çekemeyen B.Y. (37), bir internet sitesinden kredi çekmek için bir telefon numarası buldu. B.Y., şahıslarla iletişime geçerek durumunu anlattı. Aradığı şahıs, başkasının adına kredi çekebileceklerini, bu işlemi ise 550 TL’ye yapacaklarını söyledi. Uzun süren telefon görüşmesi sonrası 400 TL’ye anlaşan B.Y., S.C. adına bu parayı banka aracılığı ile gönderdi. Telefondaki şahıs, krediyi çektiklerinde kendisini arayacağını söyleyerek telefonu kapattı. Kendisini uzun süre arayan olmayınca dolandırıldığını anlayan B.Y., polise giderek şikayetçi oldu. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.