Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kredi Borcu Yüzünden İntihar Etti

İzmir’in Buca ilçesinde kredi borcu nedeniyle bunalıma giren bir kişi, çatı katında kendini asarak intihar etti.Olay, Buca ilçesi 637/30 sokakta saat 14.30 sıralarında gerçekleşti. Evli ve 2 çocuk babası Sabahattin A. (52) evinin çatı katında...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 20:04
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 20:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Buca ilçesinde kredi borcu nedeniyle bunalıma giren bir kişi, çatı katında kendini asarak intihar etti.
Olay, Buca ilçesi 637/30 sokakta saat 14.30 sıralarında gerçekleşti. Evli ve 2 çocuk babası Sabahattin A. (52) evinin çatı katında kimsenin olmadığı bir zamanda kendini astı. Gelen ses üzerine çatı katına çıkan Sabahattin A.’nın kızı babasının kendini astığını görünce durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrol sonrası Sabahattin A.’nın hayatını kaybettiği belirtildi. Sabahattin A.’nın cesedi savcılık incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
BANKALARA YÜKLÜ MİKTARDA BORCU VARMIŞ
Kredi kartları ve bankalara yaklaşık 60 bin TL borcu olan Sabahattin A.’nın bu borçlarından dolayı bir süredir bunalımda olduğu iddia edildi. Ayrıca Sabahattin A.’nın, abisinin yanında bir süre deri işleri ile uğraştığı ve 10 yıldan beri sağ tarafından kısmi felçli olduğu için malulen emekli olduğu ve tedavisi için düzenli şekilde psikiyatri ilaçları kullandığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.