Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kozmetik Ürünlerin Arasından 14 Bin 380 Paket Kaçak Sigara Çıktı

Afyonkarahisar’da polis tarafından sigara kaçakçılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda bir kamyonun kasasındaki kozmetik ürünlerin içerisine gizlenmiş 14 bin 380 paket kaçak sigara ele geçirildiği bildirildi.Konu ile ilgili Afyonkarahisar...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2015 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2015 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afyonkarahisar’da polis tarafından sigara kaçakçılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda bir kamyonun kasasındaki kozmetik ürünlerin içerisine gizlenmiş 14 bin 380 paket kaçak sigara ele geçirildiği bildirildi.
Konu ile ilgili Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, operasyonun Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından Dinar ilçesinde gerçekleştirildiği belirtildi. Alınan bir istihbaratı değerlendiren polis ekipleri, Konya-Dinar karayolunda ilerleyen bir kamyonun Dinar ilçesinden durdurdu. yapılan aramada, kamyon kasasında bulunan kozmetik ürünleri altına gizlenmiş çeşitli markalara ait 14 bin 380 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği kaydedildi. Operasyonla ilgili bir kişinin gözaltına alındığı ve soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.