Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koyun Hırsızları Polisten Kaçamadı

Adana’nın Kozan ilçesinde bir evin ahırından koyun çalan hırsızlar, polislerin takibi sonucu kaçarken yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Tavşantepe Mahallesi’nde isimleri Emin ve Halil olan iki kişinin evlerinin ahırından 5 adet koyun çalan...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Koyun Hırsızları Polisten Kaçamadı
Adana’nın Kozan ilçesinde bir evin ahırından koyun çalan hırsızlar, polislerin takibi sonucu kaçarken yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Tavşantepe Mahallesi’nde isimleri Emin ve Halil olan iki kişinin evlerinin ahırından 5 adet koyun çalan 2 kişi, 01 CPP 91 plakalı otomobil ile Mahmutlu Mahallesi Kadirli Caddesi üzerinde polisin takip ettiğini anlayınca kaçmaya başladı.
Yaklaşık yarım saat kovalamacanın ardından hırsızlar, Yarımoğlu Mahallesi Çınar Sokak üzerinde polis araçlarının yolu kapatması nedeniyle polis aracına çarpıp bir evin duvarına çarptı.
Lastiği patlayan otomobil bir süre gittikten sonra durdu. İçerisinden inen üç kişi Kozan kalesine doğru yaya olarak kaçtı. Polis ekiplerinin ablukaya aldığı alanda sıkı takip sonucu çalılar arasında ve kayalık alanda arama başlatıldı. Polis ara sıra havaya uyarı ateşi de açtı. Hırsızlık zanlılarından iki kişi polisin sıkı takibi sonucu yakalandı. Bir kişi ise kaçarak izini kaybettirdi. Yakalanan Ayhan Y. (22) ve Güven K.’nin (30) emniyet müdürlüğündeki sorguları devam ediyor. Zanlıların Adana’da Cono aşiretinden oldukları ve çok sayıda suç kaydının bulunduğu öğrenildi.
Terk edilen otomobilde yapılan aramada arka koltukta ve otomobilin bagajında 5 koyun bulundu. Koyunlar sıcaktan bunalınca otomobilden çıkartıldı. Koyunlar sahiplerine haber verilerek teslim edildi.
Otomobil olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından emniyet bahçesine çekildi. Otomobilin Adana’dan kiralandığı belirtildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.