Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köy Okulu Öğrencilerinden Polise Anlamlı Mektup

Niğde’nin Altunhisar ilçesi Çömlekçi köy okulu öğrencileri tarafından, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Siirt’teki polislere yazılan mektuplar duygulandırdı.Çömlekçi Köyü Birleştirilmiş sınıf köy okulu öğrencileri, Polis...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Niğde’nin Altunhisar ilçesi Çömlekçi köy okulu öğrencileri tarafından, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Siirt’teki polislere yazılan mektuplar duygulandırdı.
Çömlekçi Köyü Birleştirilmiş sınıf köy okulu öğrencileri, Polis Haftası nedeniyle Siirt Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği’ne bir koli gönderdi. Koliyi açan polisler, köy çocuklarının evlerinde hazırladıkları pasta çeşitleri, Türk bayraklı resim ve el yazısıyla yazmış oldukları duygu yüklü mektupla karşılaştı.
"SİZ OLMASAYDINIZ BİZ BURALARDA OLMAYACAKTIK"
3’üncü sınıf öğrencisi Ayşenur Yücekaya adlı bir kız çocuğu, ’sevgili polis abilerim’ diyerek başladığı mektupta duygularını şu şekilde ifade etti:
"Benim adım Ayşegül 3’üncü sınıf öğrencisiyim. Siz bizi kurtarıyorsunuz. O yüzden sizi çok çok seviyorum. Eğer siz olmasanız biz buralarda olmayacaktık. Siz şehit olunca üzülüyoruz. Sizi seviyoruz. Polis Haftası kutlu, mutlu olsun. Kendinize iyi bakın. Polis abilerim".
"BEN POLİS OLSAM"
Elif Aydemir adlı 3’üncü sınıf öğrencisi ise ’Ben polis olsam’ isimli bir şiir yazarak polislere gönderdi. Elif Aydemir şiirinde, "Ben polis olsam vatanım için şehit olurum. Özel Harekat olsam zalimlerin cezasını veririm. Çocukları çok sever iyi kalpli olurum. İyileri sever kötüleri cezalandırırım. Vatanım için canımı veririm hırsızları yakalar iyileri korurum" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.