Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köy Meydanında Cinayet

Bursa’nın İznik ilçesinde bir hafta arayla baba ve oğluna kurşun yağdırarak babanın ölümüne oğlunun ağır yaralanmasına sebep olan katil zanlısı her yerde aranıyor.Süleymaniye köyünde yaşayan M.R. Cemal Salım (33) ve Naci Salım (65)...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’nın İznik ilçesinde bir hafta arayla baba ve oğluna kurşun yağdırarak babanın ölümüne oğlunun ağır yaralanmasına sebep olan katil zanlısı her yerde aranıyor.
Süleymaniye köyünde yaşayan M.R. Cemal Salım (33) ve Naci Salım (65) isimli baba oğula bilinmeyen bir nedenden dolayı husumet beslemeye başladı. Zanlı, geçtiğimiz hafta köy meydanında Cemal Salım ile karşılaştı. Aralarındaki husumet nedeniyle silahına davranan M.R. Salım’a altı el ateş etti. Ağır yaralanan genç adam Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
KÖY MEYDANI’NDA CİNAYET
Cemal Salım’ı vurduktan sonra firar eden M.R. saklandığı yerden çıkarak, dün akşam iftara yakın bir saatte köy meydanına indi. Ağır yaraladığı genç adamın babası Naci Salım’ı meydanda gören M.R. silahla ona da ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Naci Salım, olay yerinde hayatını kaybetti. Katil zanlısı M.R. olay yerinden kaçtı. Baba Salım’ın cansız bedeni İznik Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Jandarma, katil zanlısını her yerde arıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.