Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Korganlı demokrasi şehidini binlerce kişi uğurladı

FETÖ’nün darbe girişimini engellemeye çalışırken Ankara’da vurularak şehit olan Ordu Korganlı Emrah Sapa’yı son yolculuğuna binlerce kişi uğurladı.Emrah Sapa’nın cenazesine AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Korgan Belediye Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2016 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2016 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FETÖ’nün darbe girişimini engellemeye çalışırken Ankara’da vurularak şehit olan Ordu Korganlı Emrah Sapa’yı son yolculuğuna binlerce kişi uğurladı.
Emrah Sapa’nın cenazesine AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazı öncesi acılı anne Feride Sapa basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “O anlar savaşı yaşadık, bizim askerimiz bizleri vurdu. Oğlumu kaybettim” dedi.
Demokrasi şehidinin eşi Ayşe Sapa ise,“Telefon açtılar bize hastaneye acil gelin diye. İlk olarak bana eşimin trafik kazası yaptığını söylediler. Durumun iyi olduğunu söylediler. Sonra öğrendim ki eşim hayatını kaybetmiş” diye konuştu.
Anneanne Rabia Öztepe ise,“Halkımızdan Allah binlerce kez razı olsun. Sokaklara çıktılarda bizleri kurtardılar. Öyle olmasıydı bizleri esir alırlardı, ülkemiz elden giderdi” şeklinde konuştu.
"Vatanımız sağ olsun" diyen baba İsmail Sapa da, “Oğlumun trafik kazası yaptığını ilk söylediler bana. Sonra vefat ettiğimi söylediler çok üzgünüm. En son işten eve gelmiş ve arkadaşı ile dışarı çıkıyor. Daha sonra olaylarda oğlumun arkadaşı ayaklarından vurulurken oğlumda vücuduna gelen kurşun sonucu hayatını kaybetmiş” dedi.
Ankara’daki saldırıda hayatını kaybeden Emrah Sapa’nın cenazesi Korgan Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Saraaliç Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.