Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köpeği Sayesinde Kamyonetin Altında Kalmaktan Kurtuldu

Beşiktaş’ta bir apartmana beyaz eşya getiren kamyonet, yokuş aşağı kayarak bir apartman boşluğuna düştü. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, bir kadının köpeği sayesinde kamyonetin altında kalmaktan kıl payı kurtulduğu...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş’ta bir apartmana beyaz eşya getiren kamyonet, yokuş aşağı kayarak bir apartman boşluğuna düştü. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, bir kadının köpeği sayesinde kamyonetin altında kalmaktan kıl payı kurtulduğu görüldü. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.
Olay, Beşiktaş’Derya Dil Sokakta meydana geldi. İddialara göre, bir apartmana beyaz eşya getiren Musa K. kontrolündeki 34 ZV 6630 plakalı kamyonet, park halindeyken yokuş aşağı kayarak bir apartmanın boşluğuna düştü. Apartmanın boşluğunda yan yatan kamyoneti gören apartman sakinleri paniğe kapılarak kendilerini dışarıya attı. Olayı gören vatandaşlar durumu, sağlık ekipleri itfaiye ve polise bildirdi. Apartmanın boşluğuna uçan kamyoneti çıkarmak için olay yerine vinç istendi. Vincin kamyoneti olay yerinden çıkarma çalışması sürürken kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen kaza anı görüntülerinde bir kadının köpeği sayesinde kamyonetin altında kalmaktan kıl payı kurtulduğu görüldü.
“KÖPEK ARABAYI GÖRMESEYDİ KADIN GİTMİŞTİ”
Olayı gören bir vatandaş, “Çok kötü oldu. Kadını Allah kurtardı. Köpek arabayı görmeseydi kadın gitmişti. Kadını sıyırdı. Kadının suratı bembeyaz oldu. Köpek önündeydi, kamyoneti görünce durdu. Kadında köpek durunca geri kaçtı. Köpekte kaçtı” dedi.
KÖPEĞİ SAYESİNDE KAMYONETİN ALTINDA KALMAKTAN BÖYLE KURTULDU
Faciaya davetiye çıkaran kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, kamyonet kaymaya başlıyor. Bu sırada yolun ortasında duran köpek kamyoneti fark etti. Kamyoneti fark eden köpek yol kenarına kaçıyor. Köpeğin kaçtığını fark edip kayan kamyoneti gören kadın ise yola çıkmayarak canını kurtarıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.