Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köpeğe çarpmamak isterken orta refüje çıktı: 5 yaralı

Gaziantep’te köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil, orta refüje çıktı. 2 ağacın devrildiği kazada 5 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Şehitkamil ilçesine bağlı Karacaahmet Mahallesi Basra Yolu üzerinde seyir halinde bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2016 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2016 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil, orta refüje çıktı. 2 ağacın devrildiği kazada 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Şehitkamil ilçesine bağlı Karacaahmet Mahallesi Basra Yolu üzerinde seyir halinde bulunan Abdurrahman K. idaresindeki 27 L 2619 plakalı otomobil, yola çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptı. Orta refüje çıkan otomobil, 2 ağaca çarparak devirdi. Kazanın ardından olay yerine itfaiye, 112 ve polis ekipleri sevk edildi. Olayda sürücü ile birlikte Rabia, Fayaat, Meke ile ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Gaziantep’teki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazanın meydana geldiği yolda bir süre kontrollü bir şekilde ulaşım sağlanırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.