Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kopan Kayalar Yola İndi: 14 Yaralı

Hakkari-Çukurca kara yoluna inen kayalardan kurtulmak için manevra yapan minibüsün kaza yapmasıyla 14 kişi yaralandı.Kaza, Hakkari-Çukurca kara yolunun valilik çeşmesi yakınlarında meydana geldi. Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Ortabağ...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari-Çukurca kara yoluna inen kayalardan kurtulmak için manevra yapan minibüsün kaza yapmasıyla 14 kişi yaralandı.
Kaza, Hakkari-Çukurca kara yolunun valilik çeşmesi yakınlarında meydana geldi. Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Ortabağ köyünden Van’a giden plakası ile sürücüsünün ismi öğrenilemeyen minibüs, karla karışık yağmur nedeniyle yola aniden inen kayalardan kurtulmak için manevra yaparken yol kenarındaki yamaca çarparak yan yattı. Çarpmanın etkisiyle araç kullanılamaz hale gelirken, 14 kişi yaralandı. Yaralılar gelen ambulansla Hakkari Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilirken, sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Kaza yerine giden Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan ise, bu tür yağışlı havalarda sürücülerin daha dikkatli olması uyarısında bulunarak “Sürücü aniden yola gelen kayalardan kaçmak için manevra yaparken direksiyon hakimiyetini kaybederek yamaca çarptıktan sonra yan yatıyor. Kazada 14 kişinin yaralandığı bilgisine ulaştık. Kara yolları ekiplerinin kötü hava şartlarında yolda sürekli devriye görevi yaparak gerekli çalışmayı yapmasını istiyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.